Over Willem

In het prachtige landschap, aan de rand van Schijndel vindt u “Bij onze Willem”. Bij onze Willem bieden Ellen en Janneke voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar diverse activiteiten aan. Van het organiseren van avontuurlijke activiteiten tot het verzorgen van een lekkere kop thee of koffie met gebak uit eigen keuken ben je bij onze Willem aan het goede adres. Door de nodige ervaring en enthousiasme maken wij een bezoekje aan onze Willem voor ieder een genot! Kijk eens rond op de site om een idee te krijgen van het aanbod bij onze Willem.

Wij zijn een samenwerking aangegaan met Winery and Herbs. Dit houdt in dat de activiteiten die zij aanbieden worden opgenomen in ons activiteiten-aanbod en dus altijd is te combineren. Voor meer informatie:  Winery and Herbs 

Gezellige activiteiten

Op het geweldige land van Winery and Herbs zorgen Ellen en Janneke met “Onze Willem” op eigen wijze ervoor dat kinderen en hun ouders/verzorgers, maar ook opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen heerlijk kunnen ontspannen. De ontmoeting met andere mensen maar vooral de ontmoeting met de natuur en haar elementen leidt als rode draad “Bij Onze Willem”. Wij willen mensen spelenderwijs laten leren,  ontdekken maar vooral ontspannen, gewoon… lekker buiten zijn.

Bezoekers krijgen bij ons de mogelijkheid bijzondere vaardigheden te ontwikkelen. Natuurlijk spelen is er voor iedereen. Wat wij willen creëren is een natuurlijke speelplek voor jong en oud! Tussen de druiven, kruiden, groenten en fruit realiseren we feestjes, creativiteit, culinaire workshops en bij dit alles wordt de nadruk gelegd op de natuur.

Kinderen krijgen tijdens de workshops van “Onze Willem” vrijheid om zelf te ervaren, te doen, te fantaseren, lekker bezig zijn en te ontdekken. We richten ons op het plezier van de activiteit en het plezier met elkaar.
Ook voor ouders willen we tijdens onze workshop back to basic. Weer even kind zijn, ontspannen en genieten van de bezigheid, het gezelschap, het samenzijn onder het genot van een natje en een droogje.

Natuurlijke locatie

“Bij onze Willem” legt de nadruk op de natuur. Wij houden er van om de natuur in te gaan maar ook om deze binnen te halen. Dit komt terug in alle activiteiten en workshops die u bij ons kunt doen. “Bij onze Willem” zorgt voor een informele, back to basic en gemoedelijke sfeer met een knipoog naar het Bourgondische leven.

“Bij Onze Willem” is het gehele jaar geopend voor reserveringen van feestjes, uitjes of workshops. Wij verwelkomen u van harte aan de Boxtelseweg 23 te Schijndel. Wij verzorgen de activiteiten en feestjes zoveel mogelijk buiten. Wij zijn niet bang voor een spatje regen maar bij heel slecht weer hebben we in overleg altijd een alternatief! Wij komen indien gewenst ook bij u thuis! Geef uw wensen aan ons door en wij verzorgen een feestje op maat.

Boxtelseweg 23
5481 VE Schijndel

06 28969503